Het team

Bij Steakhouse André Dokter hebben we een fantastisch team dat dag in, dag uit samenwerkt om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. We zijn als een goed geoliede machine, waarin elk van ons een cruciale rol speelt en bijdraagt aan het succes van ons restaurant.

Onze geweldige chefs zijn de magiërs achter de smakelijke gerechten die uit onze keuken komen. Ze kiezen de beste stukken vlees en grillen ze tot in de perfectie. Hun passie voor koken is te proeven in elke hap.

Onze bedieningsmedewerkers zijn het vriendelijke gezicht van Steakhouse André Dokter. Ze verwelkomen gasten met een glimlach en helpen bij het kiezen van de perfecte gerechter en wijn.

Achter de schermen hebben we een toegewijd team van keukenmedewerkers, schoonmakers en managers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ze handhaven de hoogste normen van hygiëne en service, zodat onze gasten altijd een geweldige ervaring hebben.

We zijn we trots op ons team, onze toewijding en streven naar perfectie. Samen zorgen we ervoor dat elk bezoek aan ons steakhouse een onvergetelijke en smakelijke ervaring is voor al onze gasten. 

Wil jij nu ons team versterken? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een waardevol lid van ons team!

Bekijk vacatures