Over ons

De gezellige en hartelijke ambiance in ons Steakhouse is geworteld in zijn rijke geschiedenis. Voorheen diende dit gebouw als boerderij, tapperij, dorps- en veerhuis, en fungeerde het altijd als het kloppend hart van de gemeenschap, waar iedereen zich op zijn gemak voelde.

Bij binnenkomst wordt meteen duidelijk waar onze passie ligt: heerlijk eten met een verhaal. Onze Dry Aging kast, waar we ons "vlees van de dag" onder gecontroleerde omstandigheden tot wel 50 dagen laten rijpen, vormt een opvallend kenmerk.

In ons hele pand, zowel voor als achter, zijn nog steeds houten structuren te zien van het oude Veerhuis. In combinatie met het Bourgondische interieur en historische foto's, herleeft de ouderwetse charme direct. Of je nu in kleine of grote gezelschappen komt, wij hebben altijd een comfortabele plek waar je kunt genieten van een ontspannen avondje uit.

De naam Briltil vindt zijn oorsprong bij de brug over het Hoendiep naast ons restaurant. "Bril" verwijst naar drassig land, terwijl "Til" de draaibrug betekent die nog steeds in gebruik is. Vooral in de zomer is het Hoendiep levendig met tal van bootjes, terwijl er 's winters volop geschaatst wordt.

Deze historische plek, doordrenkt met lokale charme en warmte, maakt Steakhouse André Dokter niet alleen een geweldige plek om te dineren, maar ook de perfecte locatie om te komen werken. Als onderdeel van ons team draagt je bij aan het voortzetten van de rijke traditie van gastvrijheid en uitmuntendheid die hier al generaties lang bloeit. Bovendien kun je genieten van de unieke en idyllische sfeer rondom de Briltil-brug, die het hele jaar door een inspirerende omgeving biedt voor zowel onze gasten als ons personeel. Kom en sluit je aan bij ons enthousiaste team en word deel van het verhaal van Steakhouse André Dokter!

Bekijk openstaande vacatures